Commvault leidt de Kubernetes-gegevensbeschermingsindustrie voor het derde opeenvolgende jaar.

Commvault, een erkende leider op het gebied van intelligente gegevensdiensten voor on-premise, cloud en software-as-a-service (SaaS) omgevingen, heeft aangekondigd dat marktonderzoeksfirma GigaOm het bedrijf voor het derde jaar op rij heeft uitgeroepen tot “Leider” en “Outperformer” in hun nieuwste GigaOm Radar voor Data Protection van Kubernetes.

Commvault werd geëvalueerd samen met veertien andere leveranciers op basis van hun prestaties, routekaart en vermogen tot innovatie. Volgens GigaOm, “doet Commvault het uitstekend door oplossingen voor SaaS-applicaties, lokale infrastructuur (op VM gebaseerd), containers en databases efficiënt te combineren.” Commvault biedt Kubernetes-dataprotectie via zijn Commvault Complete™ Data Protection-software en Metallic Data Management as a Service (DMaaS)-oplossingen, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om hun voorkeursopslagprovider te kiezen via hun brede ecosysteem.

“Over het algemeen is de markt zeer dynamisch en streven leveranciers naar een consistente ervaring via meerdere clouds en geavanceerde mobiliteit van applicaties en gegevens”, aldus Joep Piscaer, analist bij GigaOm. “Het brede ondersteuningsbereik van Commvault voor VM’s, containers en (cloud) data- en database-services op één platform maakt het een geweldige keuze voor complexe hybride applicaties. Hun security en ransomware-controles zijn zeer uitgebreid, waardoor het geschikt is voor grote bedrijven.”

Kubernetes en containers hebben nog niet alle traditionele en cloudapplicaties vervangen, maar zijn in plaats daarvan geïntegreerd in het applicatie-landschap en moeten dienovereenkomstig worden beschermd. Gedurende het afgelopen jaar heeft Commvault aanzienlijke vooruitgang geboekt in het beschermen van Kubernetes workloads door het integreren van volledig geautomatiseerde verbeteringen in management, replicatie, migratie en beveiliging in hun portfolio van Intelligente Data Services. Volgens het GigaOm Radar-rapport voor Kubernetes-dataprotectie biedt Commvault effectieve bescherming voor “hybride applicaties die op Kubernetes, VM’s en cloudservices draaien, waarbij back-upoperaties worden geconsolideerd op één platform.”

“We zijn verheugd om voor het derde jaar op rij het GigaOm Radar-rapport voor Kubernetes-dataprotectie te ontvangen en zijn even trots op de investeringen en snelle vooruitgang die we hebben geboekt bij de uitbreiding van onze toonaangevende dataprotectietechnologie om de breedste reeks workloads in de branche te ondersteunen”, benadrukt Ranga Rajagopalan, vicepresident van Producten bij Commvault. “Door native te integreren met Kubernetes biedt Commvault volledige bescherming voor de moderne applicatieomgeving van klanten via volledige clusters en op namespace-niveau, waardoor volledige, schaalbare bescherming wordt geboden, ongeacht waar de applicatie wordt uitgevoerd.”

Voor meer informatie over hoe Commvault en Metallic- oplossingen werden gerangschikt in de GigaOm Radar voor Kubernetes-dataprotectie, raadpleeg het rapport hier.

Over Commvault

Commvault (NASDAQ: CVLT) is een wereldwijde leider in datamanagement. Onze Intelligente Data Services helpen organisaties om geweldige dingen te doen met hun gegevens door de manier te transformeren waarop ze worden beschermd, opgeslagen en gebruikt. We bieden een eenvoudig en verenigd dataplatform dat alle data omvat, ongeacht waar deze zich bevindt (on-premise, hybride omgeving of meerdere clouds), van legacy workloads tot moderne workloads. Commvault-oplossingen zijn beschikbaar via elk model, zoals softwarelicentie, geïntegreerd apparaat, via partners beheerd en via software-as-a-service met ons Metallic-aanbod. Meer dan 25 jaar hebben meer dan 100.000 klanten vertrouwd op Commvault om hun gegevens veilig, bruikbaar en klaar te maken voor bedrijfsgroei. Ga naar Commvault.com of volg ons op @Commvault.