Couchbase kondigt een nieuw en verbeterd programma aan voor haar ISV-partners.

Couchbase heeft de uitbreiding van zijn ISV-partnerprogramma aangekondigd. Met dit programma biedt het verbeterde trainingen aan, inclusief certificaten en extra middelen om gemakkelijk moderne applicaties te bouwen en te monetiseren. Daarnaast hebben ze een gids uitgebracht met meer informatie en middelen om de eerste stappen met Couchbase te zetten.

“Na op zoek te zijn geweest naar een cloud databaseplatform dat de complexiteit van de brede portfolio aan gegevens van onze klanten zou aanpakken, was Couchbase Capella de perfecte keuze”, aldus Simba Mupfunya, software-architect bij Netropolix. “Capella hielp ons om ons data lake en database-ecosysteem te centraliseren en consolideren, waardoor we onze cloudtechnologiestack konden moderniseren om beter aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Met Capella kunnen we applicaties implementeren en logs naadloos monitoren, terwijl we een overvloed aan verzoeken afhandelen om ervoor te zorgen dat alles correct werkt ”.

Het ontwikkelen van topprestaties die snel moeten evolueren kan moeilijk zijn voor organisaties vanwege complexiteiten zoals het voortplanten van databases, afhankelijkheid van een leverancier of het gebrek aan middelen. ISV-partners maken vaak gebruik van meerdere verschillende bronnen om aan de vereisten voor de ontwikkeling van applicaties te voldoen, zodat ze kunnen innoveren om aan de vraag te voldoen. Tegelijkertijd zijn voor deze organisaties kritische aspecten om voorop te blijven lopen ten opzichte van de concurrentie en de winstgevendheid te beschermen.

Het cloudgegevensplatform van Couchbase Capella lost deze problemen op door ISV-partners te helpen de flexibiliteit te verkrijgen die nodig is om hun architectuur te consolideren en de ontwikkeling van applicaties te versnellen, terwijl het uitgebreide mogelijkheden biedt en een zeer schaalbare architectuur die de totale eigendomskosten (TCO) verlaagt. Couchbase werkt samen met ISV-partners om zijn cloud databaseplatform te integreren of te bundelen met applicaties of andere oplossingen die door ISV-partners aan hun klanten worden aangeboden. Door te standaardiseren op Couchbase kunnen ISV-partners hun bedrijf opzetten en uitbreiden en de omzet, marges en tijd tot markt voor applicaties verbeteren.

Het partnerprogramma voor ISV-partners van Couchbase is een unieke bron voor organisaties die op zoek zijn naar een gemakkelijk te ontwikkelen oplossing om moderne applicaties te creëren met een snel, flexibel, bekend en betaalbaar cloudgegevensplatform. Met deze nieuwe investeringen voor ISV-partners vergemakkelijkt Couchbase het toevoegen van moderne functies aan hun applicaties en het vergroten van differentiatie. ISV-partners van Couchbase kunnen profiteren van de mogelijkheden van Capella en profiteren van:

– Snellere releasecycli en minder dataduplicatie: Capella is een JSON-document en een sleutel-waardendatabase, met ingebouwde cache, volledige tekstanalyse, gebeurtenissen en analyses om veel use-cases te ondersteunen.
– Vertrouwdheid voor snellere opstart: Capella gebruikt SQL als querytaal voor JSON-documenten; het is niet nodig dat teams een nieuwe querytaal leren, wat de kenniskloof verkleint.
– Altijd actieve mobiele en IoT-applicaties: Ongeacht de webconnectiviteit biedt Capella App Services offline data-first, zodat gebruikers aan de rand kunnen raadplegen, zoeken en analyseren.
– Hoge beschikbaarheid en automatisering: configuratie, back-up, upgrades en doorlopend beheer zijn geautomatiseerd om een “altijd actieve” service te bieden, waardoor de operationele inspanningen van organisaties worden verminderd.