Eviden lanceert ElevateNow om de innovatie van klanten te stimuleren tijdens hun SAP-transformatiereis.

Eviden, het toonaangevende bedrijf in digitalisering, cloud, big data en beveiliging van Atos, kondigt de lancering aan van “ElevateNow”, een nieuwe oplossing gebouwd met ServiceNow om SAP-klanten te ondersteunen bij het moderniseren van hun bedrijf terwijl ze overstappen naar SAP S/4HANA.

De nieuwe oplossing combineert consultancy, implementatie, migratiediensten en beheer van Eviden en ServiceNow en biedt klanten de mogelijkheid om hun ERP-strategie opnieuw te bekijken met aanvullende cloudgebaseerde softwareoplossingen. ElevateNow helpt klanten handmatige, trage en foutgevoelige processen te ontdekken en te elimineren in hun bestaande centrale enterprise resource planning (ERP) -systeem terwijl ze migreren van een local legacy ERP naar de cloud en complexe registratiesysteeminnovaties verplaatsen naar de gebruikersbetrokkenheidslaag.

Bedrijven willen tegenwoordig groeien, nieuwe innovatieve bedrijfsmodellen uitvoeren, hun klantenbestand uitbreiden en behouden, hun medewerkers en zakenpartners behouden en tevreden stellen. Om dit te doen, moeten ze een robuust en veerkrachtig innovatieplatform adopteren dat een flexibele manier biedt om te ontwerpen, te implementeren en te innoveren, en commerciële innovatie beschermt.

Het overstappen van een on-premise ERP-systeem naar een cloudgebaseerd systeem is een complexe taak die een betrouwbare oplossing vereist die de continuïteit van kritieke bedrijfsprocessen kan waarborgen. ElevateNow biedt een complete oplossing die deskundige consultancy-, implementatie- en migratiediensten combineert in één geünificeerd platform dat de expertise van Eviden en ServiceNow samenbrengt. De oplossing stelt bedrijven in staat hun bestaande applicaties en processen te moderniseren en te verbeteren, waardoor ze veerkrachtiger, schaalbaarder en efficiënter worden, wat een versnelde adoptie van nieuwe technologieën vergemakkelijkt.

ElevateNow garandeert een probleemloze migratie door de “registratiesystemen” (gebouwd op de centrale SAP-modules) te scheiden van de native “onderscheidende systemen” en de “innovatiesystemen” van ServiceNow, wat de risico’s vermindert die gepaard gaan met unieke implementaties. ElevateNow biedt ook op data gebaseerde inzichten via een uniek en innovatief platform om klanten en medewerkers een verbeterde ervaring te bieden.

Paul Jenkins, Chief Data Officer van de ServiceNow-dedicated entiteit, Eviden, Atos Group, legt uit: “Het overschakelen naar SAP S/4HANA Cloud stelt bedrijven in staat hun bestaande processen te moderniseren en verbeteren om de uitdagingen van morgen aan te gaan, hun wendbaarheid te ontwikkelen, sneller nieuwe technologieën te adopteren en innovatie te versnellen. Dankzij onze ervaring in SAP- en ServiceNow-systemen zijn we in een ideale positie om onze klanten te helpen bij hun overstap naar de cloud.”

“Door ServiceNow te benutten als een betrokkenheidssysteem, kunnen bedrijven de snelheid en algemene waarde van hun ERP-systemen maximaliseren. Het doel is om bestaande ERP-innovaties te verbeteren met speciaal ontworpen sjablonen en low-code ontwikkelingsprocessen”, voegt Jens Strandbygaard, Senior Director Product Management, ServiceNow toe.

Als een Atos-businesslijn is Eviden een Elite ServiceNow Partner en Platinum SAP Partner. Eviden heeft meer dan 9.000 SAP-consultants en 1.000 ServiceNow-experts over de hele wereld, evenals 1.000 ServiceNow-certificeringen en 4.500 SAP-certificeringen.

Exit mobile version