Pure Storage biedt volledig flash-oplossingen voor al uw opslagbehoeften.

De Pure Storage heeft aangekondigd dat ze hun doel hebben bereikt om de eerste technologieleverancier te zijn die alle opslagbehoeften van een klant biedt met volledig flash-technologie. Dit is mogelijk dankzij hun unieke native flashbeheer, hun Purity-architectuur, hun Evergreen-abonnement en hun cloudgebaseerd bedrijfsmodel.

“We bieden nu de meest consistente, moderne en betrouwbare oplossingsportfolio in de branche die in staat is om aan alle opslagbehoeften van bedrijven te voldoen. Naarmate we ons begeven in het nieuwe AI-tijdperk, zullen de economische voordelen en operationele en milieuefficiëntie die de productportfolio van Pure biedt, in vergelijking met concurrerende aanbiedingen op basis van harde schijven en solid-state drives, belangrijker zijn dan ooit voor onze klanten.” – Charles Giancarlo, President en CEO van Pure Storage.

Pure Storage heeft aan zijn meer dan 11.500 klanten over de hele wereld, die actief zijn in diverse sectoren en workloads, aangetoond dat het:

  • de betrouwbaarheid tien keer kan verbeteren ten opzichte van concurrenten;
  • twee tot vijf keer meer vermogen en efficiëntie kan bieden in termen van ruimte dan andere volledig flash-aanbiedingen, en tien keer meer efficiëntie dan harde schijven;
  • kan werken met vijf tot tien keer minder handmatige taken dan traditionele opslagoplossingen;
  • de totale eigendomskosten (TCO) ten minste met 50% kan verlagen in vergelijking met zowel flash- als harde schijfconcurrenten;
  • klanten in staat stelt om de vervelende problemen die harde schijven in hun omgevingen veroorzaken, te elimineren.

Pure Storage kan deze resultaten behalen en aan alle opslagbehoeften voldoen dankzij diverse unieke en duurzame differentiatiefactoren:

  • De DirectFlash®-technologie van Pure Storage maakt uniek gebruik van software die rechtstreeks naar het rauwe flash-geheugen is geschreven, terwijl andere concurrenten duurdere, minder efficiënte en kortere levensduur solid-state drives gebruiken.
  • De geconsolideerde productlijn van Pure Storage is gebaseerd op een gemeenschappelijk besturingssysteem, het Purity-operationsysteem, een enkelvoudig beheersysteem, Pure1®, en werkt zowel op een verticaal schaalbaar als horizontaal schaalbaar platform, terwijl concurrenten veel verschillende software- en hardwareplatforms nodig hebben om hetzelfde scala aan gebruiksscenario’s te dekken.
  • Het Evergreen®-model en de services van Pure Storage zijn uniek en garanderen dat geïmplementeerde producten nooit verouderd raken, zich aanpassen aan veranderende behoeften en naadloos kunnen worden geüpgraded.
  • Het Cloud Operating Model van Pure Storage stelt klanten in staat om hun opslag op dezelfde manier te gebruiken als cloudklanten, namelijk zeer geautomatiseerd, georkestreerd en beschikbaar als een service.