TP-Link zal zijn Omada-ecosysteem voor bedrijfs-Wi-Fi 6-netwerken presenteren.

TP-Link heeft aangekondigd aanwezig te zijn op ASLAN 2023 waar het enkele van zijn nieuwste technologieën en Wi-Fi 6-apparaten zal laten zien die zijn ontwikkeld om de behoeften van draadloze en bekabelde netwerken in de zakelijke sector te vervullen.

Bovendien zal op donderdag 23 om 13:10 uur de technisch directeur van TP-Link, Ricardo Campos, de technische presentatie “Omada SDN: slimme en hoogwaardige bedrijfsnetwerken voor verticale markten” geven, waarin hij aanwezigen de werking van het platform en de kenmerken en voordelen voor de Spaanse zakelijke omgeving zal laten zien.

Omada SDN is de meest geavanceerde cloudoplossing voor netwerken in zakelijke sectoren zoals onderwijs, gezondheidszorg, gastvrijheid, kantoren of logistiek vanwege de flexibiliteit en eenvoud van 100% centraal beheer in installaties met een hoge dichtheid van gebruikers en een hoog netwerkverkeersniveau. Het platform is gemaakt door TP-Link om de gelijktijdige beheer van meerdere apparaten zoals switches, gateways en toegangspunten zowel voor binnen- als buitengebieden te vergemakkelijken. Het centrale beheer van Omada SDN kan worden uitgevoerd vanuit een gratis softwarecontroller, via de cloud of via een fysieke controller, wat bedrijven grote vrijheid en flexibiliteit biedt om hun netwerk vanaf elke locatie en op elk moment te beheren.

Omada SDN maakt eenvoudig en intelligent netwerkbeheer mogelijk dankzij de interface die het in realtime mogelijk maakt om de status van het netwerk te zien, het netwerkgebruik en de verdeling van verkeer te controleren, netwerkvoorwaarden, waarschuwingen voor abnormale gebeurtenissen en meldingen te ontvangen, of zelfs sleutelgegevens te volgen om betere zakelijke resultaten te behalen. De netwerktopologie helpt IT-beheerders om probleemverbindingen snel en gemakkelijk op te lossen met een snelle blik.

Het ecosysteem van Wi-Fi 6-apparaten van TP-Link biedt aanzienlijke hulp aan bedrijven, omdat het de snelheid, efficiëntie verbetert en congestie vermindert op momenten van massaal bandbreedtegebruik, wat tegenwoordig in professionele omgevingen gebruikelijk is. In dit opzicht zal TP-Link op ASLAN 2023 zijn brede scala aan Wi-Fi 6-apparaten voor de zakelijke omgeving laten zien, waaronder de plafondmontage-toegangspunten EAP660HD, EAP653 of EAP620HD, evenals modellen voor buiten zoals de EAP 650 of EAP 610 en wandmontage-toegangspunten zoals de EAP 650 Wall of EAP 615 Wall, evenals de nieuwste 10G-switches en PoE.

Het commerciële en technische team van TP-Link staat tot uw beschikking op stand 26 en biedt een operationele demo van de centrale beheeromgeving van het Omada-ecosysteem.

ASLAN 2023 is een onmisbare afspraak voor het technologische ecosysteem met de digitalisering van bedrijven als hoofdrolspeler.