VMware toonde de kracht van multi-cloud aan om organisaties te transformeren.

VMware nam deel aan de Digital Enterprise Show (DES) 2023, die plaatsvond in Malaga van 13 tot 15 juni, waar ongeveer 16.000 IT-professionals uit 40 verschillende landen aanwezig waren en toegang hadden tot meer dan 450 sessies die plaatsvonden in het FYCMA en op de hoogte waren van de laatste nieuwtjes van de 400 exposanten.

VMware was samen met Intel Global Media Partner Leader en had een stand (1D425) waar de aanwezigen uit eerste hand kennis konden maken met het versnellen van cloudtransformatie, het beschermen en versterken van een hybride personeelsbestand, en het verbinden en beschermen van de applicaties van hun organisaties, waardoor ze sneller kunnen innoveren en hun transformatieplannen kunnen stimuleren.

DES heeft als doel innovatieve bedrijven te verbinden met leidinggevenden en besluitvormers die de bijeenkomst bijwoonden om de beste oplossingen op het gebied van AI, multi-cloud, cybersecurity en Clean Tech, onder andere, te leren kennen.

Van het slagveld naar de bestuurskamer

VMware speelde een prominente rol en nam deel aan verschillende sessies waarin leidinggevenden van het bedrijf, zowel nationaal als internationaal, hun visie op innovatie lieten zien op verschillende gebieden zoals leiderschap, cloud, beveiliging en zelfs marketing, met een specifieke focus op de financiële, verzekering en publieke sector.

Een van de meest opvallende sessies was die van Mike Hayes, Chief Operating Officer van VMware, die commandant was van de Navy SEAL in het Amerikaanse leger, evenals uitvoerend in toonaangevende investeringsfondsen en technologiebedrijven. In zijn presentatie getiteld “Van het slagveld naar de bestuurskamer: eliteorganisaties in dynamische tijden”, benadrukte Mike het belang van digitale wendbaarheid ten opzichte van digitale transformatie voor organisaties in tijden van verandering en onzekerheid, legde hij uit hoe elite-teams werken en gaf hij praktische ideeën voor degenen die impact willen creëren.

Maar hij was niet de enige internationale leidinggevende, Artyom Geniev, FSI Industry Director bij VMware EMEA, en John Watton, vicepresident marketing bij VMware EMEA, vergezelden de overige leidinggevenden van VMware Iberia, onder leiding van María José Talavera, algemeen directeur van VMware voor Spanje en Portugal, in verschillende sessies.