Zonne-mijnwerker alles-in-één voor alle vormen van cryptovaluta-mijnbouw.

Zonne-energie heeft de wereld van cryptocurrencies bereikt via Dompre, een digitale muntmijnwerker die is gemaakt door Dombey Electrics en is ontworpen om te werken met de minste hoeveelheid zonlicht mogelijk. Eenmaal volledig opgeladen, kan het gedurende 15 uur werken na de initiële volledige lading met behulp van elektriciteit, en gedurende 18 uur bij weinig zon. Bovendien maakt het gebruik van de beste MSI Afterburner om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden.

In oktober 2022 werd Dompre (Dombey Previa) geïntroduceerd, een soort machine die tegelijkertijd BTC en Ethereum kan mijnen met minder energieverbruik. Het heeft twee energiebronnen, dus kan het worden opgeladen met zowel elektriciteit als de zon. Ze zijn gebouwd met fotovoltaïsche cellen, die sterker en duurzamer zijn. De garantie omvat vijf jaar. Verzending naar elke locatie ter wereld is gratis.

Hoewel Bitcoin en Ethereum beide cryptocurrencies zijn, hadden ze verschillende ontwikkelingsdoelen. Om een veilige en gedecentraliseerde methode voor het opslaan en overdragen van waarde te bieden, werd Bitcoin ontwikkeld als gedecentraliseerd digitaal geld. Ethereum daarentegen werd ontwikkeld als een gedecentraliseerd platform voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) en het uitvoeren van slimme contracten.

Er zijn enkele verschillen tussen Ethereum en Bitcoin, en een daarvan is de functie: zoals hierboven vermeld, is de belangrijkste functie van Bitcoin om te functioneren als digitaal geld, terwijl Ethereum dient als kader voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties. Ten tweede is de blockchain-technologie ook een verschil. De Ethereum blockchain is flexibeler en maakt complexere transacties en berekeningen mogelijk dan die van Bitcoin, hoewel beide munten deze technologie gebruiken.

Over Dombey Electrics Corporation 

Dombey Electrics Co. werd opgericht in 2010 door een groep elektriciens en professionals en is momenteel een toonaangevende leverancier van elektrische oplossingen. Ze zijn trots op hun vermogen om unieke elektrische producten te produceren die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Verschillende technologische vooruitgangen hebben ook het gebruik van elektrische apparaten voor minder gevaarlijke activiteiten mogelijk gemaakt. Artikelen kunnen onmiddellijk worden geretourneerd en omgeruild, en de koper kan een terugbetaling ontvangen binnen de aangegeven termijn in geval van leveringsproblemen, breuk, schade of in het geval dat de machine niet correct wordt behandeld door de leveringsbedrijven.